LA SOSTENIBILITAT ESTÀ PRESENT EN EL NOSTRE DIA A DIA

LA SOSTENIBILITAT ESTÀ PRESENT EN EL NOSTRE DIA A DIA

1. ENERGIES RENOVABLES

A l'hort generem la nostra pròpia energia, suficient per a cobrir el nostre consum. La teulada de la planta on preparem les teves cistelles de fruites i verdures està cobert de plaques solars fotovoltaiques d'última generació, amb un sistema de seguidors solars que optimitza la producció d'energia.

Les hores d'insolació del clima Mediterrani durant els dies d'hivern ens assegura una producció suficient per a cobrir totes les necessitats de les instal·lacions de l'hort i de les oficines.

L'energia solar pot canviar el món, aportem el nostre granet de sorra per a ajudar en el canvi climàtic. Al generar energia solar estem contribuint a un aire pur, a reduir la contaminació i per descomptat, a combatre l'efecte d'hivernacle.

energia solar

2. EMBALATGE SOSTENIBLE

L'embalatge sostenible és fruit d'una nova cultura de la producció i el consum que intenta posar remei a l'impacte dels residus en l'ecosistema utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient, biodegradables i reutilitzables, reduint l'ús d'envasos i evitant els plàstics. Al conrear, produir i envasar els teus aliments intentem treballar amb embalatges sostenibles.

cajas carton

Caixes de cartó reciclat

S'imprimeixen només amb tinta blanca per a facilitar el reciclatge. El cartó es recicla, però les caixes no són reutilitzables. La normativa sanitària del nostre país prohibeix la reutilització d'envasos de cartó per a aliments per qüestions de seguretat alimentària. A més, s'ha reduït el gramatge del cartó.

bolsas biodegradables

Bosses biodegradables

Com a part de l'objectiu plàstic zero, les bosses en les quals envasem les fruites i verdures estan fetes de material orgànic biodegradable i compostable. Així que, es poden reciclar en el contenidor marró. Les posem perquè les fruites i verdures t'arribin impecables i conservin la seva frescor durant més temps.

aislante termico

Aïllants tèrmics reciclables

Perquè la carn i altres productes ecològics frescos no sofreixin variacions de temperatura utilitzem un nou aïllant tèrmic, una “manta” de paper farcida de paper de diaris i revistes triturat, que embolica els productes frescos. És un aïllant excel·lent i pot anar al contenidor blau per a reciclar-se.

3. TRANSPORT SOSTENIBLE

Ens preocupa l'impacte ambiental del canvi climàtic, per aquest motiu, tenim un pla de transport sostenible per a reduir la petjada de carboni en el món, limitant el consum d'energia i les emissions de CO2.

vehiculo electrico

Vehicles elèctrics

Com a part del pla de transport sostenible, els nostres transportistes estan incorporant furgonetes elèctriques a les seves flotes. Les furgonetes elèctriques poden aportar el seu granet de sorra per a reduir la contaminació a les ciutats. Apostar per les energies netes i per l'aprofitament eficient dels recursos és el camí per a recuperar l'aire net.

Planificación de rutas

Planificació de rutes

Usem un programari que optimitza les rutes de repartiment. El programa ens ajuda a planificar les rutes setmanals per a minimitzar la distància recorreguda. Per això tens un dia de lliurament fix! Els nostres lliuraments són eficients pel medi ambient . El programa ens permet fer un seguiment del teu lliurament en directe de manera que podem avisar-te per mail a quina hora real arribará la comanda al teu domicili.

4. ZERO PLÀSTIC

El plàstic és una de les majors fonts de contaminació de la història, fins a tal punt que posa en perill la salut del planeta. A Disfruta & Verdura som conscients d'aquest problema i ens sumem al moviment break free from plastic, una iniciativa mundial per a reduir l'ús del plàstic. A l'hort lliguem les plantes a les guies amb fibres naturals i tanquem les caixes de cartó amb cinta de paper. Tenim com a objectiu eliminar el plàstic de la nostra activitat.

cero plástico

Si volem viure en harmonia amb el planeta hem d'actuar de manera sostenible.

Entenem que la sostenibilitat en l'agricultura transcendeix a les pràctiques agrícoles i forma part de la vida dels quals treballen en el camp. Per això promovem entre tots els que treballen amb nosaltres la igualtat de gènere i les accions que facilitin l'equilibri entre la vida personal i laboral de manera responsable.